Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 317 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,32 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Moje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
marináda na hovězí steak,
steak,
nakládání masa na steaky,
steaky,
nakládání steaků,
bizoní steak,
marináda na steaky,
stejky,
nakládání masa do alkoholu,
marinada na steak,
marinády na steaky,
nakládání steaků z hovězího,
recept stejk,
jak na steaky,
steak recept,
recepty na steaky,
marinády na hovězí steaky,
marinada na hovězi steaky,
hovězí steak brusinky,
steak recepty
Suroviny:
steak hovězí,
tymián sušený,
jalovec,
koření nové koření,
pepř,
ocet jablečný,
víno portské,
olej,
marináda,
máslo,
brusinky zavařené
Komentáře (13)