Nutriční hodnoty (Plněná veka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 823 kJ / 1 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 160,08 g |
| – nasycené | 85,86 g |
| – nenasycené | 65,10 g |
| –– mononenasycené | 56,40 g |
| –– polynenasycené | 8,70 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 841 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 chlebíčková veka | Veka | |
| 3 3 vejce natvrdo, | Vejce slepičí | 210 g |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 polévkové lžíce sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| krabička krabička sardinek v oleji | Sardinky v oleji | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| trochu trochu sardelové pasty (místo části hořčice) | Sardelová pasta |