Nutriční hodnoty (Fazolová pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,16 g |
Tuky | 88,10 g |
– nasycené | 42,35 g |
– nenasycené | 44,60 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 7,75 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 94,12 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 80,10 g |
– cukry | 15,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
250 g 250 g lesních hub (může být i hlíva) | Hřib čerstvý | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
½ l žičky žičky chilli | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |