Nutriční hodnoty (Fazolová pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,16 g |
| Tuky | 88,10 g |
| – nasycené | 42,35 g |
| – nenasycené | 44,60 g |
| –– mononenasycené | 36,85 g |
| –– polynenasycené | 7,75 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 94,12 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 80,10 g |
| – cukry | 15,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
| 250 g 250 g lesních hub (může být i hlíva) | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| ½ l žičky žičky chilli | Chilli paprička sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |