Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 261 kJ /
1 496 kcal
Bílkoviny50,66 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,16 g
Tuky88,10 g
– nasycené42,35 g
– nenasycené44,60 g
–– mononenasycené36,85 g
–– polynenasycené7,75 g
––– omega 30,90 g
Vláknina94,12 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,20 g
Sacharidy80,10 g
– cukry15,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tmavých fazolí Fazole červená ledvina 200 g
250 g 250 g lesních hub (může být i hlíva) Hřib čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
½ l žičky žičky chilli Chilli paprička sušená
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.