Nutriční hodnoty (Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 166 kJ / 1 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 93,33 g |
| – nasycené | 60,00 g |
| – nenasycené | 29,60 g |
| –– mononenasycené | 26,67 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 333 mg |
| Sodík | 4,53 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 5,33 g |
| – cukry | 5,33 g |
| ––– laktóza | 5,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 Hermelíny | Hermelín | 400 g |
| 400 400 g Nivy | Niva 50% t. v s. | |
| 400 400 g Balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| olej (slunečnicový, olivový nebo kombinace obojího) | Olej řepkový |