Nutriční hodnoty (Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 515 kJ / 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 6,50 g |
| – nenasycené | 3,25 g |
| –– mononenasycené | 2,75 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 0,75 g |
| – cukry | 0,75 g |
| ––– laktóza | 0,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| 4 4 sušená rajčata v oleji okapaná | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 5 lžiček 5 lžiček tomatového kaviáru | Kaviár černý solený | |
| 50 g 50 g feta | Sýr feta | 50 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |