Nutriční hodnoty (Maďarský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 696 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,40 g |
Tuky | 85,24 g |
– nasycené | 41,08 g |
– nenasycené | 42,08 g |
–– mononenasycené | 36,04 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 171,10 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar masový |