Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 696 kJ /
1 600 kcal
Bílkoviny24,90 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,40 g
Tuky85,24 g
– nasycené41,08 g
– nenasycené42,08 g
–– mononenasycené36,04 g
–– polynenasycené6,04 g
––– omega 30,20 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,00 g
Sacharidy171,10 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa Ocet lihový 22.5 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar dle potřeby Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.