Nutriční hodnoty (Maďarský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 696 kJ / 1 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,40 g |
| Tuky | 85,24 g |
| – nasycené | 41,08 g |
| – nenasycené | 42,08 g |
| –– mononenasycené | 36,04 g |
| –– polynenasycené | 6,04 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 171,10 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar dle potřeby | Vývar masový |