Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brněnský rozlet

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

10. 2. 2010 12:48

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 140 kJ / 1 706 kcal
Bílkoviny190,26 g
Tuky88,94 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 2,52 g
Sůl5,64 g
Sacharidy33,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to taková lepší roštěná nebo jak někdo zná rozlítaný ptáci, je pikantnější a kyselejší, my ji osobně máme nejradši :D Podáváme s rýží, HK, bramborem, těstovinou jak kdo má rád. Je tu plno podobných roštěných, ale tahle stojí za zkoušku, uvidíte!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlaV.

22. 3. 2022 15:37

cathleen: také někdy dělám, ale podle receptu na "normální" ptáčky, toto je něco zcela jiného - zkoušet asi nebudu, protože mne to složení nějak neláká (kmín, čili, kečup, podravka, směs na salát... - pokud bych to tam nedala, tak je touž jiný recept 8-( )

Avoljab

30. 1. 2020 20:28

Tomáš Michálek: Však Ty to vařit nemusíš. Nám chutnalo:yes:

Tomáš Michálek

10. 5. 2013 16:27

Ta úvodní fotka je pořízená při gastroskopii žaludku? Nechce se mi věřit, že tohle někdo seriózně vaří.

Lvicek Lada

14. 2. 2013 15:13

Dnes jsem to uvařil...výborné:-8:-/

k.radulka k.radulka

17. 4. 2011 21:32

BILKOVAI: super, jsi šikulka:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

17. 4. 2011 18:28

výborné, akorát jsem dělala z vepřového. Přidala jsem foto a bodík:yes:

JKpipule JKpipule

10. 2. 2011 10:31

Tak dnes jdu udělat na oběd!!:-) určitě to bude dobrota:yes:

Ivikpelik

22. 1. 2011 11:38

moc jsme si pochutnali:yes::yes::yes:

Suvicka Suvicka

28. 9. 2010 20:24

Tak jsme si dneska na rozletu pochutnali. Je to opravdu dobre. Sice jsem musela recept malinko prizpusobit zdejsim podminkam (nemaji tu zeleninovou smes na bramborovy salat), ale jinak jsem varila tak, jak to tu je. Takze vyborne a 12. bodik je zaslouzene tvuj. :yes::-p:-K

clupmi clupmi

11. 2. 2010 20:34

Určitě si brzy udělám. Dávám bod:yes:

k.radulka k.radulka

10. 2. 2010 16:55

Jééé já tam nenapsala kam s nima ale tak podle obrázku je to všem jasný a když je sníte než to uvaříte tak se taky prd děje :D:-))

Drobek Drobek

10. 2. 2010 16:51

:-p Ty vejce bych tam šoupnul s točeným salámem, a nejspíš na kolečka. Nic tím nepokazím, ne? No a taky je lze sníst, aby člověk neměl hlad než se uvaří obídek.:-D
Bod přidávám, je to nádherný nápad.

cathleen cathleen

10. 2. 2010 16:14

Rozlítané ptáčky znám, dělávám a máme je moc rádi. Výborná bašta:yes::yes:

AniCiz

10. 2. 2010 14:57

:yes:Vypadá chutně,..jen v popisu marně hledám,kam zmizela ta vejce ..;-)

k.radulka k.radulka

10. 2. 2010 13:45

Ano polévkovou lžíci mletého nejlépe drceného kmínu;-) je to na cca 3-4 litry omáčky. Kmín je vynikající na trávení mimochodem;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ptacci v rozletu ptačky v rozletu brněnský dort recept omáčka rozlítaní ptáci ptaci v rozletu ptáčky v rozletu recept španělský ptáček v rozletu recept na brnensky dort brněnský dort ptáček v rozletu recept ptaček v rozletu rozlítaní ptáci rozlitane ptacky ptáčci v rozletu recept rozlitany ptaci rozlítaný španělský ptáček španělské ptáčky v rozletu španělský ptáček v rozletu recept brněnský salám španělský ptáček rozlítaný

Suroviny: roštěná hovězí, vejce, cibule, směs zeleninová, podravka, sůl, pepř, kmín mletý, kečup sladký, mléko, mouka hladká, hořčice, salám točený, chilli

TopRecepty.cz

Brněnský rozlet

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8Gv