Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 387 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 32,40 g |
| – nasycené | 11,72 g |
| – nenasycené | 14,81 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 726 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
| – cukry | 11,15 g |
| ––– laktóza | 4,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g zmražených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 70 g 70 g sýr eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 2-3 2-3 vejce -podle velikosti | Vejce slepičí | 175 g |
| 50 g 50 g šunky nebo jiné uzeniny | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| trošku trošku koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 2-3 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |