Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 039 kJ /
1 204 kcal
Bílkoviny56,16 g
– z toho živočišné bílkoviny30,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,56 g
Tuky75,88 g
– nasycené42,39 g
– nenasycené25,64 g
–– mononenasycené21,64 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina24,04 g
Cholesterol 612 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy63,30 g
– cukry36,63 g
––– laktóza26,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brokolice Brokolice čerstvá 500 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
300 ml 300 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 15 g
hrst hrst čerstvých nasekaných bylinek)
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.