Nutriční hodnoty (Celerovo jablečný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 575 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 5,72 g |
| – nasycené | 2,97 g |
| – nenasycené | 2,33 g |
| –– mononenasycené | 1,09 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 54,53 g |
| – cukry | 46,67 g |
| ––– laktóza | 4,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| práškový cukr | Cukr bílý | |
| citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
| 100 ml 100 ml jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| hrst hrst rozinek - alebo kustovnica čínska | Rozinky |