Nutriční hodnoty (Karamelový svařák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 925 kJ / 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
| – cukry | 49,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l červeného vína | Víno červené suché | 1000 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 45 g |
| 5 5 hřebíček | Hřebíček | |
| 1/2 1/2 badyánu | Badyán | |
| 2 2 skořice | Skořice ceylonská | |
| kolečko pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| kolečko citrónu | Citrón čerstvý |