Nutriční hodnoty (Kynutá bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 074 kJ / 3 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
| Tuky | 120,20 g |
| – nasycené | 70,55 g |
| – nenasycené | 43,35 g |
| –– mononenasycené | 37,42 g |
| –– polynenasycené | 5,93 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 747 mg |
| Sodík | 547 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 480,82 g |
| – cukry | 124,63 g |
| ––– laktóza | 13,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 ml 260 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 260 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| citronová kůra (nebo aroma) | Citronová kúra čerstvá | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 50 g 50 g sekané oříšky | Lískový ořech | 50 g |
| 50 50 rozinky | Rozinky | |
| kandované ovoce | Citron kandovaný | |
| máslo (na vymazání formy) | Máslo kravské | |
| hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá |