Nutriční hodnoty (Zapečené fleky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 076 kJ / 1 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
| Tuky | 100,12 g |
| – nasycené | 40,66 g |
| – nenasycené | 51,65 g |
| –– mononenasycené | 39,58 g |
| –– polynenasycené | 12,07 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 998 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,23 g |
| Sacharidy | 39,65 g |
| – cukry | 28,80 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| těstoviny asi 300 g | Těstoviny pšeničné | |
| 15 dkg 15 dkg salámu | Polosuchý salám | 150 g |
| 5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinkové koření | Provensálské koření | |
| sušená petrželová nať | Petržel nať sušená | |
| menší lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové |