Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na kari a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,91 g |
Tuky | 29,94 g |
– nasycené | 18,33 g |
– nenasycené | 9,85 g |
–– mononenasycené | 8,02 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 10,91 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 49,12 g |
– cukry | 25,74 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 KL 1 KL kari koření | Kari | 5 g |
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
trocha trocha citrónové šťávy nebo octa | Šťáva z citrónu | |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská |