Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na kari a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 237 kJ /
535 kcal
Bílkoviny12,91 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,91 g
Tuky29,94 g
– nasycené18,33 g
– nenasycené9,85 g
–– mononenasycené8,02 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,27 g
Vláknina10,91 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy49,12 g
– cukry25,74 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1 KL 1 KL kari koření Kari 5 g
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
trocha trocha citrónové šťávy nebo octa Šťáva z citrónu
sůl podle potřeby Sůl mořská
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
trochu trochu soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.