Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chuťovky z batátů se sýrovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 153 kJ /
1 710 kcal
Bílkoviny40,98 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,90 g
Tuky63,20 g
– nasycené9,79 g
– nenasycené46,01 g
–– mononenasycené15,44 g
–– polynenasycené30,57 g
––– omega 30,64 g
Vláknina9,12 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy239,66 g
– cukry20,18 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 uvařené středně velké hlízy batátů (sladkých brambor) Batáty neloupané
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 100 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
česneková sůl Sůl s česnekem
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 kostka 1 kostka cukru Cukr bílý 5 g
1/3 kostky 1/3 kostky droždí Droždí pekařské lisované 14.000000417232513 g
olej na smažení Olej řepkový
2 2 krémové sýry Apetito Sýr tavený
1 1 kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
4 lžíce 4 lžíce majolky Majonéza 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.