Nutriční hodnoty (Chuťovky z batátů se sýrovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 153 kJ / 1 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,90 g |
Tuky | 63,20 g |
– nasycené | 9,79 g |
– nenasycené | 46,01 g |
–– mononenasycené | 15,44 g |
–– polynenasycené | 30,57 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 9,12 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 239,66 g |
– cukry | 20,18 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uvařené středně velké hlízy batátů (sladkých brambor) | Batáty neloupané | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
česneková sůl | Sůl s česnekem | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 kostka 1 kostka cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/3 kostky 1/3 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 14.000000417232513 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 2 krémové sýry Apetito | Sýr tavený | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
4 lžíce 4 lžíce majolky | Majonéza | 60 g |