Nutriční hodnoty (Jahodové pokušení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 545 kJ / 1 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,35 g |
Tuky | 46,77 g |
– nasycené | 11,10 g |
– nenasycené | 21,93 g |
–– mononenasycené | 16,97 g |
–– polynenasycené | 4,96 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 162,18 g |
– cukry | 106,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic pískového cukru | Cukr bílý | 90 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 1 šlehačka v prášku nebo smetana ke šlehání | Šlehačka v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
250 g 250 g čerstvých jahod (i více, nebo ovocný kompot cca 2 plechovky) | Jahody čerstvé | 250 g |
2 2 pudinky s jahodovou nebo vanilkovou příchutí | Puding v prášku | |
šťáva z kompotu nebo rozmixované jahody dolité vodou na množství 1 l | Šťáva z kompotu | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý |