Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové pokušení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 545 kJ /
1 325 kcal
Bílkoviny60,43 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,35 g
Tuky46,77 g
– nasycené11,10 g
– nenasycené21,93 g
–– mononenasycené16,97 g
–– polynenasycené4,96 g
––– omega 30,19 g
Vláknina6,98 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 661 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy162,18 g
– cukry106,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic pískového cukru Cukr bílý 90 g
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 2 tvarohy ve vaničce Tvaroh polotučný
1 1 šlehačka v prášku nebo smetana ke šlehání Šlehačka v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr (podle chuti) Cukr bílý
250 g 250 g čerstvých jahod (i více, nebo ovocný kompot cca 2 plechovky) Jahody čerstvé 250 g
2 2 pudinky s jahodovou nebo vanilkovou příchutí Puding v prášku
šťáva z kompotu nebo rozmixované jahody dolité vodou na množství 1 l Šťáva z kompotu
cukr (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.