Nutriční hodnoty (Játra na zázvoru a na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 5 658 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 35,70 g |
– nasycené | 9,67 g |
– nenasycené | 14,27 g |
–– mononenasycené | 9,68 g |
–– polynenasycené | 4,58 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 987 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 57,98 g |
– cukry | 12,68 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater (nebo telecích) | Játra vepřová | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2-4 cm 2-4 cm strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
mletá sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |