Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na zázvoru a na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie5 658 kJ /
1 352 kcal
Bílkoviny197,01 g
– z toho živočišné bílkoviny194,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky35,70 g
– nasycené9,67 g
– nenasycené14,27 g
–– mononenasycené9,68 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 30,23 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 3,11 g
Sodík 987 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy57,98 g
– cukry12,68 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových jater (nebo telecích) Játra vepřová 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2-4 cm 2-4 cm strouhaného zázvoru Zázvor sušený
mletá sladká červená paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.