Nutriční hodnoty (Játra na zázvoru a na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 5 658 kJ / 1 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 35,70 g |
| – nasycené | 9,67 g |
| – nenasycené | 14,27 g |
| –– mononenasycené | 9,68 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 3,11 g |
| Sodík | 987 mg |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 57,98 g |
| – cukry | 12,68 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřových jater (nebo telecích) | Játra vepřová | 1000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2-4 cm 2-4 cm strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| mletá sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |