Nutriční hodnoty (Dort Medvídek Pú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 701 kJ / 4 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 417,74 g |
| – nasycené | 270,16 g |
| – nenasycené | 142,28 g |
| –– mononenasycené | 132,00 g |
| –– polynenasycené | 10,28 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 96,50 g |
| – cukry | 28,50 g |
| ––– laktóza | 28,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 korpusy (pláty na plechu o rozměru 38x34cm - 2 kakaové, 1 světlý - viz poznámka) | ||
| 500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
| cukr moučka dle chuti | Cukr bílý | |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| kompotované broskve | Broskev zavařená | |
| broskvová marmeláda | Marmeláda broskvová | |
| falešná marcipánová hmota - viz poznámka | Fondán | |
| potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |