Nutriční hodnoty (Lehký dietní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 477 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,64 g |
| Tuky | 33,24 g |
| – nasycené | 6,00 g |
| – nenasycené | 21,56 g |
| –– mononenasycené | 17,80 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 31,14 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 193,88 g |
| – cukry | 36,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 salátová okurka (neoloupaná, jen řádně omytá) | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 120 g 120 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |