Nutriční hodnoty (Boršč po "rusnacky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 268,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 240,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,34 g |
| Tuky | 34,04 g |
| – nasycené | 10,14 g |
| – nenasycené | 17,16 g |
| –– mononenasycené | 13,51 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 61,95 g |
| Cholesterol | 661 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,46 g |
| Sacharidy | 74,64 g |
| – cukry | 47,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 700 g |
| 500 g 500 g vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
| 1-2 1-2 čabajky (Ďulajka Gombasecká) | Klobása | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 500-600 g 500-600 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 550 g |
| 2 2 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 malá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 1 1 chilli paprika (čerstvá) | Chilli paprička sušená | |
| hustá smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |