Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie173 kJ /
41 kcal
Bílkoviny1,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy6,60 g
– cukry4,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
100 g 100 g taveného smetanového sýra Sýr tavený 100 g
1/2 1/2 zeleninového bujónu Bujón zeleninový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.