Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 173 kJ / 41 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 100 g 100 g taveného smetanového sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 1/2 1/2 zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |