Nutriční hodnoty (Kadlíkova masová konzerva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 820 kJ / 6 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 130,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 130,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 210,00 g |
| – nasycené | 51,00 g |
| – nenasycené | 116,00 g |
| –– mononenasycené | 83,00 g |
| –– polynenasycené | 33,00 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,35 g |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg libového vepřového masa | Vepřová kýta | 5000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového podbradku | ||
| 0,5 kg 0,5 kg vepřové kůže | Vepřová kůže | 500 g |
| česnek (větší množství, podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín |