Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s brambory a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 42,90 g |
| – nasycené | 26,75 g |
| – nenasycené | 14,95 g |
| –– mononenasycené | 13,10 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 29,30 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 80,20 g |
| – cukry | 12,90 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 8 8 vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 niva | Niva 50% t. v s. | |
| 1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| 2 kousky 2 kousky máslo | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |