Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočka po indicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 074 kJ /
1 930 kcal
Bílkoviny128,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny128,63 g
Tuky11,73 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené9,61 g
–– mononenasycené3,16 g
–– polynenasycené6,45 g
––– omega 30,02 g
Vláknina109,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy276,10 g
– cukry21,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čočky Čočka hnědá neloupaná 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru (stejné množství jako petržele) Celer bulva čerstvá
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky kari Kari 10 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
10 10 semen kardamomu Kardamom prášek
6 6 bobkových listů Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.