Italské špagety Carbonara

dolejs Kuchař: dolejs

Těstoviny 6 názorů

Suroviny

50 g špaget
100 g pancetty
2 vejce (budete potřebovat pouze žloutky)
60 g parmazánu
20 ml olivového oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Špagety vařte v osolené vodě podle návodu (nebo 8 minut). Po slití si nechte trošku vody stranou. Nakrájejte pancettu.

  2. Pancettu nechte zpěnit na pánvi s olivovým olejem.

  3. Přidejte špagety a promíchejte spolu s pancettou a částí vody ze špaget.

  4. Přidejte žloutky, promíchejte a nechte prohřát.

  5. Do pánve nastrouhejte část parmazánu a vše opět promíchejte.

  6. Ihned podávejte posypané strouhaným zbylým parmazánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 80 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Italské špagety Carbonara

Tématické fráze: těstoviny carbonara italský recept italské špagety s parmazánem italské špagety recepty výborné pasta carbonara právě špagety carbonara zeleninové těstoviny carbonara špagety carbonara podle emanuela italske recepty pravé italské carbonara prave italske spagety carbonara špagety karbonara italská pasta recepty špagety carbonara recepty na italské špagety špagety s parmazánem italské těstoviny carbonara italské špagety recept italske špagety prave carbonara recepty italský parmezán

Zapomněl/a jsem heslo