Italské špagety Carbonara

dolejs Kuchař: dolejs

Těstoviny 6 názorů

Suroviny

50 g špaget
100 g pancetty
2 vejce (budete potřebovat pouze žloutky)
60 g parmazánu
20 ml olivového oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Špagety vařte v osolené vodě podle návodu (nebo 8 minut). Po slití si nechte trošku vody stranou. Nakrájejte pancettu.

  2. Pancettu nechte zpěnit na pánvi s olivovým olejem.

  3. Přidejte špagety a promíchejte spolu s pancettou a částí vody ze špaget.

  4. Přidejte žloutky, promíchejte a nechte prohřát.

  5. Do pánve nastrouhejte část parmazánu a vše opět promíchejte.

  6. Ihned podávejte posypané strouhaným zbylým parmazánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 76 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Italské špagety Carbonara

Tématické fráze: těstoviny carbonara italský recept italské špagety s parmazánem italské špagety recepty výborné pasta carbonara právě špagety carbonara zeleninové těstoviny carbonara italske recepty pravé italské carbonara špagety karbonara italská pasta recepty špagety s parmazánem italské těstoviny carbonara recepty na italské špagety italské špagety recept prave italske spagety carbonara špagety carbonara italske špagety špagety carbonara podle emanuela prave carbonara recepty italský parmezán

Zapomněl/a jsem heslo