Nutriční hodnoty (Vaječný salát s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 727 kJ / 1 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 54,50 g |
| – nasycené | 21,33 g |
| – nenasycené | 24,68 g |
| –– mononenasycené | 18,32 g |
| –– polynenasycené | 6,36 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 72,00 g |
| Cholesterol | 849 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,28 g |
| Sacharidy | 68,20 g |
| – cukry | 41,10 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru (stonkový celer) | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 kousek 1 kousek pórku (asi 15 cm) | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany nebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |