Nutriční hodnoty (Pečená plněná rajčata fetou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 799 kJ / 430 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g | 
| Tuky | 25,43 g | 
| – nasycené | 9,30 g | 
| – nenasycené | 13,81 g | 
| –– mononenasycené | 11,81 g | 
| –– polynenasycené | 2,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 10,09 g | 
| Cholesterol | 54 mg | 
| Sodík | 1,24 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 27,82 g | 
| – cukry | 12,90 g | 
| ––– laktóza | 0,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 60 g 60 g feta rozdrobené | Sýr feta | 60 g | 
| 1/2 1/2 hrnku (80g) Kalamata oliv(vypeckované) nasekané na menší kousky | Olivy čerstvé zralé | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 62.5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |