Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 406 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,11 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur i jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0goX
Moje poznámka
Bulgur i jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0goX
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 15 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 55 minutami
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 57 minutami
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
bulgur,
jak uvařit bulgur,
jak se vaří bulgur,
bulgur recept,
recepty bulgur,
recept na bulgur,
bulgar,
jak připravit bulgur,
recept bulgur,
bulgur příprava,
recepty na bulgur,
zeleninový bulgur,
bulgur nutriční hodnoty,
burgur recepty,
bulgur cena,
recepty z bulguru,
jak se dělá bulgur,
bezmasé jídla k obědu,
bulgar recepty
Suroviny:
bulgur,
olej,
kurkuma,
vývar,
cibule,
česnek,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
pórek,
cibulka zelená,
mrkev,
sůl,
bulgur
Komentáře (28)
JaniR.
Tímto jsem to doufám všem dalším "zájemcům" o toto jídlo dostatečně vysvětlila. Přeji všem pěkný den
Špagetko, Elizo, Maris - děkuju