Nutriční hodnoty (Hejk pečený po seversku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 92,76 g |
| – nasycené | 55,30 g |
| – nenasycené | 32,94 g |
| –– mononenasycené | 29,68 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 914 mg |
| Sodík | 781 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hejka | Hejk filet | 800 g |
| 100 g 100 g bylinkového másla s česnekem | Máslo bylinkové | 100 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská |