Nutriční hodnoty (Hodně dobrá zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 207 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,02 g |
| Tuky | 15,40 g |
| – nasycené | 8,80 g |
| – nenasycené | 6,60 g |
| –– mononenasycené | 2,20 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,03 g |
| Cholesterol | 154 mg |
| Sodík | 1,90 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 6,64 g |
| – cukry | 0,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 1 nožička 1 nožička klobásy | Klobása | 220 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 4 4 brambory vařené | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 vejce vařená | Vejce slepičí | 140 g |