Nutriční hodnoty (Hodně dobrá zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 207 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 15,40 g |
– nasycené | 8,80 g |
– nenasycené | 6,60 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 6,64 g |
– cukry | 0,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 nožička 1 nožička klobásy | Klobása | 220 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 4 brambory vařené | Brambor zimní | 200 g |
2 2 vejce vařená | Vejce slepičí | 140 g |