Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 579 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,98 g |
Tuky | 44,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnrR
Moje poznámka
Hovězí kostky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnrR
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky na smetaně,
hovezi na smetane,
hovězí kostky,
hovězí kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí kostky na na smetaně,
hovězí krk na smetaně,
hovězí maso na smetaně,
hovězí kostky se smetanou,
hovězí kostky na smetane recept,
hovězí kostky pro děti,
recepty z hovězího krku,
recept hovězí kostky,
hovězí maso pro pro deti,
hovězí krk na na smetaně,
hovězí krk recepty,
recepty na hovězí kostky,
hovězí kostky recepty na smetaně,
hovezi maso se smetanou,
hovězí kostky smetana
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pivo světlé,
smetana ke šlehání,
olej,
rozmarýn čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (1)