Nutriční hodnoty (Kuřecí ptáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 591 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 329,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,34 g |
| Tuky | 99,09 g |
| – nasycené | 45,11 g |
| – nenasycené | 50,77 g |
| –– mononenasycené | 41,86 g |
| –– polynenasycené | 8,90 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 10,28 g |
| Cholesterol | 840 mg |
| Sodík | 2,38 g |
| Sůl | 5,96 g |
| Sacharidy | 15,33 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 malá kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 8 plátků 8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 10 dkg 10 dkg špeku | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | |
| 4 4 minipárečky | Párek vepřový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cca 1/2 lžíce cca 1/2 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 7.5 g |
| tmavá jíška Knor (nebo hladká mouka s vodou) | Jíška tmavá instantní | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |