Nutriční hodnoty (Babiččin meruňkovo-jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 279 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,39 g |
Tuky | 28,74 g |
– nasycené | 6,86 g |
– nenasycené | 17,61 g |
–– mononenasycené | 9,64 g |
–– polynenasycené | 7,97 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 363,80 g |
– cukry | 48,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
20 g 20 g tuku Hera | Margarín | 20 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
700 ml 700 ml meruňkového kompotu | Meruňka zavařená |