Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin meruňkovo-jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 279 kJ /
1 979 kcal
Bílkoviny56,07 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,39 g
Tuky28,74 g
– nasycené6,86 g
– nenasycené17,61 g
–– mononenasycené9,64 g
–– polynenasycené7,97 g
––– omega 30,71 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy363,80 g
– cukry48,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
20 g 20 g tuku Hera Margarín 20 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml vlažné vody Voda 200 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 300 g
700 ml 700 ml meruňkového kompotu Meruňka zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.