Nutriční hodnoty (Kadlíkova čočka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 450 kJ / 1 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 121,96 g |
| Tuky | 12,34 g |
| – nasycené | 2,61 g |
| – nenasycené | 9,31 g |
| –– mononenasycené | 2,96 g |
| –– polynenasycené | 6,36 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 98,40 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 240,60 g |
| – cukry | 26,40 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 500 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| ocet | Ocet lihový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| klobásy (s medvědím česnekem) | Klobása |