Nutriční hodnoty (Krůtí maso na paprice s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 127 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,65 g |
| Tuky | 32,57 g |
| – nasycené | 20,00 g |
| – nenasycené | 11,09 g |
| –– mononenasycené | 9,29 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 7,27 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 40,05 g |
| – cukry | 19,08 g |
| ––– laktóza | 7,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g krůtího masa pokrájeného na menší kousky | Krůta prsa bez kůže | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| citron | Citrón čerstvý | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |