Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s žampióny a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 993 kJ / 715 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 7,00 g | 
| – nasycené | 1,96 g | 
| – nenasycené | 3,99 g | 
| –– mononenasycené | 2,66 g | 
| –– polynenasycené | 1,33 g | 
| ––– omega 3 | 1,33 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 385 mg | 
| Sodík | 385 mg | 
| Sůl | 0,98 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 velké kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g | 
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 8 8 čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý |