Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z pečené červené řepy

Využijte sezónu červené řepy a připravte si z ní carpaccio. Marinováním krásně zkřehne a vsákne další chutě. Za pár korun tak vytvoříte luxusní předkrm, který servírují i lepší restaurace jako variantu italské klasiky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, včetně doby pečení)

22. 2. 2012 18:11

Suroviny

Porce: 1 - 2

Nutriční hodnoty

Energie2 856 kJ / 683 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky40,96 g
Vláknina1,03 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy62,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z NETu "Šárčina škola vaření" - upraveno

Je to neskutečná lahoda, chutě jsou fantasticky vyvážené a vše se krásně doplňuje.. zcela mě uchvátila ta cibule.. příště jí udělám rozhodně víc.

Omlouvám se za fotky, nejsou nic moc. Došla mi baterka ve foťáku a s bleskem fotit neumím, tak promiňte..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

daft007

24. 8. 2019 12:25

Fakt super dobrota , všem doporučuji vyzkoušet . Moc jsme si pochutnali a určitě budeme dělat i nadále!:yes:

Mourka

22. 10. 2016 10:30

Tento recept milujeme, jen nedávám balkánský sýr či Fetu (manžel má vysoký tlak, šetřím sůl, kde se dá) a místo toho dávám kozí čerstvý sýr. Velká lahůdka.

1marci

3. 6. 2016 18:16

Tedy toto je lahůdka, díky za skvělý recept

volantka

21. 4. 2016 18:37

Super, luxusní:-)Snědla jsem k večeři celou řepu a krajíc topinky na sucho<3Jen příště udělám míň sladké,a možná bez medové zálivky,jen řepu s cibulí:-DDo cibule jsem kápla trochu červeného:-DDíky moc:-K<3

rebeka

5. 11. 2015 18:48

rimanka:moc děkuji :-K

rimanka

3. 11. 2015 19:10

Na tomto receptu jsem se stala závislá, luxusní! Do zálivky dávám jen jednu lžíci medu a dost pepřím. A navrch dávám brynzu, s tou je to nej... Díky za supr recept.

Dendulina

10. 10. 2015 17:16

Opravdu vyjimecne dobre a druhy den,kdyz se chute pekne prolezely to bylo jeste lepsi...jen dam priste na zalivku mene medu,na nas to bylo prilis sladke:-p...

MajkaM

26. 8. 2015 09:18

Tak jsem v sobotu konečně vyzkoušela tuto červenou řepu :-p:yes:. Dnes ji pro velký úspěch opakuji a rozhodně ne naposled :-K. Červené řepy mám dost ;-).

rebeka

2. 2. 2015 20:23

Martina: děkuji :-)

Martina

2. 2. 2015 17:40

Naprosto luxusní chuť :yes:...díky za recept !;-)

Hanka Slivova

21. 11. 2014 22:17

den nalozene tenke platky repy ve vynikajicim olivaku terra creta, zasypane bylinkama a stejne vyborne, mnamouzne

Roman Vrána.

9. 9. 2014 14:49

Tekutý Hydrolyzát: Carpaccio původně bylo z masa. Ale nyní se dělá ze všeho možného. Aby se pokrm mohl nazývat Carpaccio, musí splňovat dvě základní podmínky: 1) Nakrájený na velmi tenké plátky 2) Nesmí být tepelně upravený.

Porada

31. 3. 2014 16:54

Opravdu bezkonkurenční.:-!:-K

Akire1

13. 1. 2014 11:47

Výborné! :yes:

Irrena

29. 12. 2013 15:06

Dneska jsem si upekla 2 červené řepy, jsem zvědavá jak bude návštěvě chutnat;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: carpaccio z červené řepy carpaccio z řepy červená řepa pečená v alobalu carpaccio červená řepa recepty řepa pečená v alobalu carpacio z červené řepy pečená červená řepa pečená řepa v troubě červená řepa carpaccio carpaco z cervene repy pečená červená řepa v alobalu červená řepa pečena v troubě carpaccio z cervene repy recept karpaco z červené řepy recept na carpaccio z červené řepy peceni cervene repy červená řepa pečená červená řepa recepty carpacio recept na pečenou červenou řepu

Suroviny: řepa červená, česnek, sůl hrubozrnná, olej olivový, ocet balsamiko, pepř čtyř barev, tymián, sýr feta, rukola, med tekutý, limetka, olej olivový, sůl, pepř mletý, olej olivový, cibule červená, sůl, cukr krupice, ocet balsamiko

TopRecepty.cz

Carpaccio z pečené červené řepy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mGG3