Nutriční hodnoty (Švejžužu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 196 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 18,75 g |
| – nasycené | 4,81 g |
| – nenasycené | 9,68 g |
| –– mononenasycené | 7,03 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 701 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 20,49 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa (nebo vepřového) | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 lžičky 2 lžičky worcestru (nebo sójové omáčky) | Worcestrová omáčka | 10 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |