Kapr na citronovém másle a kmínu

mika59 Kuchařka: mika59

Ryby 3 názory

Suroviny

3 porce z kapra
2 lžíce másla
2 lžíce oleje
citron
hladká mouka
lžička mleté papriky
sůl
kmín
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omytou rybu pokapeme citronem, osolíme a posypeme kmínem. Necháme chvíli uležet. Jednu lžíci změklého másla smícháme s nakrájenou petrželí a pár kapkami z citronu.

  2. Porce ryby obalíme v mouce s paprikou. Přebytečnou mouku oklepeme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem. Přidáme kolečko z citronu a porce ryby kůží dolů.

  3. Opékáme cca 5 minut z každé strany (podle velikosti porcí) do zlatova. Po otočení kapra dáme na každou rybu kousek másla s petrželí a necháme rozpustit. Podáváme s vařeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 583 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr na citronovém másle a kmínu

Tématické fráze: kapr na másle kapr na kmíně recepty kapr na kmine kapr na másle s kmínem recepty kapr na másle kapr na přírodno kapr recepty kapr na kminu kapr na citronu kapr na prirodno recept recept kapr na kmine ryba na másle recept citronové máslo recepty na kapra kapr na masle recept štika na prirodno pečený kapr na kmíně kaprnakmine recept na kapra recepty z kapra

Zapomněl/a jsem heslo