Nutriční hodnoty (Jahodová mlska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,50 g |
| Tuky | 43,32 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 21,11 g |
| –– mononenasycené | 14,61 g |
| –– polynenasycené | 6,51 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 434,30 g |
| – cukry | 290,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 7.5 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
| 2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 balíček 1 balíček želatiny | Želatina vepřová | 10 g |