Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s avokádem a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 832 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 10,99 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 9,32 g |
| –– mononenasycené | 7,89 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,42 g |
| – cukry | 15,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 rajčat (nakrájených na kostičky) | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 1 1 avokádo( nakrájené na kostičky) | ||
| 1 1 menší konzerva tuňáka (olej slijeme) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku jarní cibulky ( na drobno nakrájené) | Cibulka jarní čerstvá | |
| hrst hrst čerstvého koriandru nasekaného | Koriandr listy čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |