Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkovy fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 903 kJ /
1 411 kcal
Bílkoviny78,29 g
– z toho živočišné bílkoviny30,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,96 g
Tuky62,80 g
– nasycené17,11 g
– nenasycené32,95 g
–– mononenasycené25,93 g
–– polynenasycené7,02 g
––– omega 30,33 g
Vláknina44,40 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,00 g
Sacharidy113,27 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 200 g 200 g fazolí Fazole bílé 200 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
2 2 cibule (velké) Cibule čerstvá 140 g
2 dcl 2 dcl masového vývaru Vývar masový 200 ml
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
oříšek oříšek sádla Sádlo vepřové
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kečup Kečup sladký
chilli Chilli paprička sušená
hořčice Hořčice plnotučná
tymián Tymián sušený
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.