Nutriční hodnoty (Beránek s kandovaným ovocem a čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 237 kJ / 4 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,40 g |
| Tuky | 184,20 g |
| – nasycené | 30,06 g |
| – nenasycené | 132,94 g |
| –– mononenasycené | 95,98 g |
| –– polynenasycené | 36,96 g |
| ––– omega 3 | 10,02 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 650 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 640,60 g |
| – cukry | 359,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 360 g 360 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 360 g |
| 300 g 300 g třtinového cukru (nebo krupicového) | Cukr třtinový | 300 g |
| 120 ml 120 ml rostlinného oleje | Olej řepkový | 120 ml |
| 120 ml 120 ml vlažné vody | Voda | 120 ml |
| 50 50 jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 g 100 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 100 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| rozinky | Rozinky |