Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ohnivá pánev čerta Šmajstrla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 110 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny175,29 g
– z toho živočišné bílkoviny161,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,29 g
Tuky75,74 g
– nasycené18,44 g
– nenasycené54,28 g
–– mononenasycené43,02 g
–– polynenasycené11,26 g
––– omega 30,87 g
Vláknina33,08 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 2,10 g
Sůl4,76 g
Sacharidy64,40 g
– cukry32,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích řízků Kuře prso 400 g
200 g 200 g vepřového plecka (kotlet bez kostí) Vepřová plec 200 g
200 g 200 g klobásky Klobása 200 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce Fazole v tomatové omáčce
4 4 střední cibule Cibule čerstvá 280 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
200 g 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných Žampion čerstvý 200 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
2 2 chilli papričky (koření) Chilli paprička čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
100 ml 100 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
1 kelímek 1 kelímek strouhaného křenu Křen čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.