Nutriční hodnoty (Polévka s pórkem, celerem, petrželí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 17,08 g |
– nasycené | 9,56 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,65 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 44,02 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
200 g 200 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 200 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
špetka špetka kari koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 velká brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
máslo | Máslo kravské |