Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s pórkem, celerem, petrželí a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 176 kJ /
520 kcal
Bílkoviny37,20 g
– z toho živočišné bílkoviny25,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,40 g
Tuky17,08 g
– nasycené9,56 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,65 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,06 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,36 g
Sůl3,23 g
Sacharidy44,02 g
– cukry21,60 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
200 g 200 g petržele Petržel kořenová čerstvá 200 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
zeleninový bujón Bujón zeleninový
špetka špetka kari koření Kari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 velká brambora na zahuštění Brambor zimní 50 g
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.