Nutriční hodnoty (Vepřový mix, aneb vepřová specialita, ochucená barevnou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 13 447 kJ / 3 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,12 g |
| Tuky | 255,43 g |
| – nasycené | 99,84 g |
| – nenasycené | 142,79 g |
| –– mononenasycené | 116,51 g |
| –– polynenasycené | 26,28 g |
| ––– omega 3 | 4,05 g |
| Vláknina | 29,93 g |
| Cholesterol | 662 mg |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,30 g |
| Sacharidy | 51,51 g |
| – cukry | 37,36 g |
| ––– laktóza | 3,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 1 kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 4-5 4-5 mrkví | Mrkev čerstvá | 225 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
| 5 5 rajčátek cherry | Rajčata cherry | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku nebo lahůdkový krém s paprikou | Protlak rajčatový | 30 g |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kmín | Kmín | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 95 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |