Nutriční hodnoty (Ořechovo-vanilkový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 11 487 kJ / 2 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,60 g |
| Tuky | 136,95 g |
| – nasycené | 33,26 g |
| – nenasycené | 75,05 g |
| –– mononenasycené | 34,22 g |
| –– polynenasycené | 40,83 g |
| ––– omega 3 | 6,01 g |
| Vláknina | 6,48 g |
| Cholesterol | 2,41 g |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,19 g |
| Sacharidy | 234,05 g |
| – cukry | 171,14 g |
| ––– laktóza | 63,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 9 9 vajec | Vejce slepičí | 630 g |
| 6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 5 lžic 5 lžic nastrouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
| 7 lžic 7 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 105 g |
| 6 6 vanilkových pudinkových prášku | Puding v prášku | |
| 1,3 litru 1,3 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1299.9999523162842 ml |
| vanilkový cukr do pudinku | Cukr vanilkový | |
| nastrouhané vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| marcipán | Marcipán |