Nutriční hodnoty (Hrášková polévka s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 402 kJ / 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
| Tuky | 1,45 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,74 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 29,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 105,40 g |
| – cukry | 19,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |