Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treščí játra po toskánsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 132 kJ /
271 kcal
Bílkoviny17,42 g
– z toho živočišné bílkoviny17,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky21,68 g
– nasycené7,88 g
– nenasycené9,24 g
–– mononenasycené7,68 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,46 g
– cukry0,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka tresčích jater Treska játra
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
Parmezán Parmezán
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
pár kapek kapek citrónu Citrón čerstvý
čerstvé bylinky - čerstvá bazalka, libeček, petrželka Petržel nať čerstvá
veka (nebo celozrnný chléb) Veka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.