Nutriční hodnoty (Treščí játra po toskánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 21,68 g |
| – nasycené | 7,88 g |
| – nenasycené | 9,24 g |
| –– mononenasycené | 7,68 g |
| –– polynenasycené | 1,56 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,46 g |
| – cukry | 0,06 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka tresčích jater | Treska játra | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| Parmezán | Parmezán | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| pár kapek kapek citrónu | Citrón čerstvý | |
| čerstvé bylinky - čerstvá bazalka, libeček, petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| veka (nebo celozrnný chléb) | Veka |