Nutriční hodnoty (Treščí játra po toskánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,68 g |
– nasycené | 7,88 g |
– nenasycené | 9,24 g |
–– mononenasycené | 7,68 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka tresčích jater | Treska játra | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
Parmezán | Parmezán | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
pár kapek kapek citrónu | Citrón čerstvý | |
čerstvé bylinky - čerstvá bazalka, libeček, petrželka | Petržel nať čerstvá | |
veka (nebo celozrnný chléb) | Veka |