Nutriční hodnoty (Letní ovocná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 129 kJ / 1 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
| Tuky | 93,80 g |
| – nasycené | 13,04 g |
| – nenasycené | 67,05 g |
| –– mononenasycené | 48,75 g |
| –– polynenasycené | 18,30 g |
| ––– omega 3 | 4,70 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 165,00 g |
| – cukry | 127,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 5 lžic 5 lžic vlahé vody | Voda | 90 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| vanilkový krém | ||
| čerstvé ovoce (rybíz, jahody, maliny, broskve, jablka) | Jahody čerstvé |