Nutriční hodnoty (Letní ovocná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 129 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 93,80 g |
– nasycené | 13,04 g |
– nenasycené | 67,05 g |
–– mononenasycené | 48,75 g |
–– polynenasycené | 18,30 g |
––– omega 3 | 4,70 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 165,00 g |
– cukry | 127,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
5 lžic 5 lžic vlahé vody | Voda | 90 ml |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
Vanilkový krém | ||
rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
jahody | Jahody čerstvé | |
maliny | Maliny čerstvé | |
broskve | Dužina broskve čerstvá | |
jablka | Jablko čerstvé |