Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní ovocná roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 129 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny49,15 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky93,80 g
– nasycené13,04 g
– nenasycené67,05 g
–– mononenasycené48,75 g
–– polynenasycené18,30 g
––– omega 34,70 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 498 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy165,00 g
– cukry127,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
5 lžic 5 lžic vlahé vody Voda 90 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
vanilkový krém
čerstvé ovoce (rybíz, jahody, maliny, broskve, jablka) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.